2017-10-24

Tredje gången gillt?

Dags igen. Jag har bloggat i två omgångar tidigare. Tappat inspiration och motivation. Saknar ibland att få berätta om stort och smått, fila på en text, att få formulera sig, att visa en eller flera bilder. Nu gör jag ett nytt försök med bloggandet.

Jag lovar härmed INTE att uppdatera ofta, att följa någon temagrupp varje vecka (kanske jag tjuvlånar ett tema ibland, hoppas ingen misstycker till det). Så, förvänta inga underverk, inget oändligt flöde eller superintellektuella resonemang, det här gör jag bara för mig själv.

Om någon händelsevis  uppskattar mina alster, eller för den delen har andra idéer eller infallsvinklar på dem, låt mig veta genom kommentarer!

2 kommentarer:

  1. Hurra! Heja! Vad sägs om Myriader, som är denna veckas tema i det som en gång var fredagstemagruppen, sedermera lördagstema och nu veckotema. Tio år har gruppen funnits vilket är rätt imponerande i Blogg-sammanhang. Som ett litet undantag, menar jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glad att du välkomnar min återkomst. Orsa kompani osv... Orsa kompani förresten, det kan vara ett blogtema, eller hur? Myriader - inte lätt - känns som man får kröka till det och förminska till mera hanterbart format. (Typ tio eller så då)

      Radera